ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάρι: “Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε, αν είμαστε υγιείς”

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση στους «8» της Euroleague, εξέφρασε ο Ραμέλ Κάρι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε «Ευχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αρκεί να παίζουμε όλοι μαζί και […]

Κάρι:

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση στους «8» της Euroleague, εξέφρασε ο Ραμέλ Κάρι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ευχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αρκεί να παίζουμε όλοι μαζί και να μην έχουμε προβλήματα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για το που κρίθηκε το ματς, είπε: «Η άμυνα έκανε την διαφορά. Βέβαια, μπήκαν και κάποια σημαντικά σουτ από μακριά, αλλά το σημαντικό είναι ότι μείναμε όλοι μαζί. Και στην επίθεση και στην άμυνα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε σχετική  ερώτηση για το αν διαλέγει αντίπαλο στη συνέχεια, ξεκαθάρισε λέγοντας : «Δεν έχει σημασία αν θα είναι η Ρεάλ ή η ΤΣΣΚΑ και οι δύο είναι σημαντικοί αντίπαλοι και θα γίνουν δυνατά παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...