ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: “Εκνευρίστηκα και είπα πράγματα που δεν έπρεπε”

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League, τη λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Κωνσταντίνου:

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για τους “καυτούς” διαλόγους, στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Βρύζα, Μώραλη, στους οποίους ενεπλάκη “δυναμικά” και ο ίδιος, για την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο πρόσφατο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πρόταση για ξένους διαιτητές και παρατηρητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε, στον Ρ/Σ «Arena FM 89.4»

Για την αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Στο παρελθόν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου σέβονταν τον συνομιλητή τους. Είτε ήταν πρόεδροι, δημοσιογράφοι ή εφοπλιστές. Σε μια συζήτηση που έρχεται ένας πρόεδρος σοβαρής ομάδας για να προτείνει ή για να επιβάλλει τις απόψεις του πρέπει να σέβεται τις απόψεις των άλλων και τις διαφορές του μπορεί να τις λύσει έξω από τα αθλητικά γραφεία. Έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν έχουν προσβάλει εμένα.

Ήταν κατά του ποδοσφαίρου τα όσα άκουγα σε συνεδριάσεις, αλλά δεν ήταν προσβλητικά. Στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ τοποθετήθηκε ο κ. Βρύζας για την επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ακόμα δεν είχε έρθει ο Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης ήρθε ενώ συζητούσε ο Βρύζας με τον Μώραλη και αμέσως πήρε τον λόγο. Ο κ. Αλαφούζος είχε τοποθετηθεί σε αυτά που είχε πει ο κ. Βρύζας με τον κ. Μώραλη και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Καλλονή που μίλησε για τα όσα λέει ο Απόλλωνας και ο κ. Βελλής.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Μαρινάκης δεν ήξερε τι είχε ειπωθεί πιο πριν και μίλησε στον κ. Αλαφούζο, του είπε πως δεν φοράει παντελόνια και όλα αυτά. Ο κ. Αλαφούζος είπε πως αυτό είναι συζήτηση για κάπου αλλού. Ο κ. Μαρινάκης το επανέλαβε και εγώ του απάντησα πως πρέπει να σέβεται τα μέλη του συμβουλίου, τον εαυτό του και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Γύρισε και μου είπε πως «το μερακαματάκι μου το πήρα».

Δεν είμαι έμμισθος του Παναθηναϊκού, αλλά και να ήμουν μερακαματάκι δεν θα έπαιρνα. Εκνευρίστηκα και είπα πράγματα που δεν έπρεπε να πω, ήμουν εκτός εαυτού. Του είπα πολλά δεν αντιλέγω, που δεν λέγονται στον αέρα. Όταν συνεχίστηκε η συζήτηση, μου είπε ο κ. Μαρινάκης «να τα πούμε» και του είπα «να τα πούμε όποτε θέλεις, αν θες και τώρα, έλα πάνω». Τον άκουσα να λέει σε άλλον «να με βρίσει εμένα ο Κωνσταντίνου, θα τα πούμε μαζί του». Του απάντησα «θα τα πούμε και τώρα αν θες αλλά χωρίς μπράβους».

Αν ήθελε μπράβους να φώναζα και εγώ άλλους πέντε. Του είπα πως τον ξέρω από μικρό. Διέκοψα κάποια στιγμή το συμβούλιο και του ζήτησα συγνώμη για τις βρισιές, αλλά όλα τα άλλα που του είπα ισχύουν. Έκανα ένα φλασμπακ, την γνωριμία μου με τον πατέρα του και για αυτό πήρα τις βρισιές πίσω. Εγώ δεν πάω παρακαλώντας πουθενά. Ούτε στον Παναθηναϊκό πήγα παρακαλώντας. Εγώ στη ζωή ποτέ δεν παρακαλούσα. Είμαι αντιπρόσωπος του Παναθηναϊκού και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ”.

Για τον διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ζήση Βρύζα:

“Ο Μαρινάκης έθιξε και τον Ζήση όταν είχε έρθει ο κ. Σαββίδης. Στην ίδια λογική πως κάποιος πληρώνει κάποιον πάλι. Είπε ο Μαρινάκης πως πρέπει να καταλήξουν όλοι σε κοινές θέσεις. Και ρώτησε τον Ζήση γιατί διαμαρτύρεται αφού ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν απειλήθηκε σε κανένα λεπτό από τον ΠΑΟΚ”.

Για την κοινή θέση που βγήκε στο τέλος:

“Δεν αγκαλιαστήκαμε ποτέ. Έγιναν κάποιες τοποθεσίες του κ. Βρύζα του κ. Μαρινάκη και του κ. Αλαφούζου, μπορεί να υπάρχουν κόντρες προσωπικές, αλλά ας κάνουμε κάποιες προτάσεις, ας τις μαζέψουμε και να βρούμε ένα σημείο επαφής για να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι. Βέβαια, ο κ. Μαρινάκης κακώς απείλησε πως σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν θα αποχωρήσει από την κεντρική διαχείριση. Έχει το δικό του σκεπτικό”.

Για τον διάλογο Γιάννη Μώραλη και Βρύζα:

“Ίσως ο Ζήσης δεν κατάλαβε καλά. Ο Μώραλης είπε πως πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν και πως δεν γίνεται να του λένε από την Nova και τον ΟΠΑΠ πως αν συνεχίσουν να λένε πως τα παιχνίδια είναι στημένα θα σταματήσουν να είναι μέτοχοι. Ο Ζήσης νόμιζε πως ο Μώραλης μιλούσε για την επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ. Ο Βρύζας είπε πως πιστεύει ο ΠΑΟΚ ότι δεν έχουν ίση αντιμετώπιση οι ομάδες και ότι αυτό έγραφε μέσα η επιστολή του ΠΑΟΚ”.

Για τις προτάσεις για την διαιτησία:

“Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να έρθουν ξένοι διαιτητές, να μείνουν όλη την σεζόν, να πληρωθούν και να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη για να έχουμε μια καλή διαιτησία. Ο κ. Αλαφούζος είπε τι να τους κάνουμε τους διαιτητές αφού οι παρατηρητές κάνουν και αυτοί ζημιά και προτάθηκε να έρθουν και ξένοι παρατηρητές διαιτησίας”.

Για την διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:

“Δεν ξέρω που τοποθετεί ο καθένας το ότι αδικήθηκε αλλά σίγουρα στο θέμα των καρτών αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη μεριά θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε αυτή την φάση μετά το γκολ αδικείται ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε οι κάρτες να είναι ίδιες για τις δυο ομάδες. Δεν μπορείς να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή την διαιτητική διαχείριση δεν την καταλαβαίνω και μου φαίνεται πονηρή. Ότι βλέπεις το σφυρίζεις και δεν δίνεις λόγο σε κανέναν”.

Για το αν έπρεπε να πάρει κάρτα για τον πανηγυρισμό του ο Αθανασιάδης:

“Από την μεριά του Αθανασιάδη μέσα στην Τούμπα θα ήταν σωστή αυτή κίνηση. Αλλά δεν έγινε και τίποτα και δεν έπρεπε να πάνε να σπρώξουν οι παίκτες ο ένας τον άλλον. Τα υπόλοιπα ήταν πράγματα που γίνονται σε ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Για το αν είναι θα υπάρξει αποτέλεσμα μετά και απ’ αυτή την συνέλευση:

“Νομίζω πως όχι. Το είπαν και μετά πως δεν θα κάτσουν να συζητήσουν οι ιδιοκτήτες. Αν δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες στο ίδιο τραπέζι πως θα γίνει; Μακάρι να πέσω έξω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να βελτιωθεί και να διακριθεί στην Ευρώπη. Με την νίκη της Βασιλείας, ο πρωταθλητής της Ελλάδας τώρα θα πρέπει να παίξει προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν συμφέρει κανέναν να μην τα πάνε καλά οι ομάδες στην Ευρώπη. Ας θυμηθούμε πόσες ομάδες είχε η Θεσσαλονίκη στην πρώτη κατηγορία. Είχε και επτά ομάδες. Που είναι η Θεσσαλονίκη;”.

Για το αν υπάρχει αντιπαλότητα στα πλέι οφ:

“Έχει φτάσει στο αποκορύφωμα αυτή η αντιπαλότητα με την λήξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που παίζουν στα πλεί οφ δεν έχουν αντιπαλότητα. Αν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν αντιπαλότητα στα πλέι οφ, αυτό είναι άλλο θέμα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...