ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Να επιβάλουμε το ρυθμό μας”

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για το ματς με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ και σύμφωνα με το Φραγκίσκο Αλβέρτη, το ματς αναμένεται να έχει αρκετές δυσκολίες.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των “πράσινων”.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, πειθαρχημένη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα του» είπε ο προπονητής του Εξάστερου και πρόσθεσε: «Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και το δικό μας ρυθμό, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.