ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Πληρώσαμε το κακό 3ο δεκάλεπτο και τα λάθη μας”

Στο κακό 3ο δεκάλεπτο και στα λάθη που έκαναν οι "πράσινοι", στάθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στις δηλώσεις του, στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αλβέρτης:

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” δεν στάθηκε μόνο στα αρνητικά της ήττας, αλλά τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Για το ματς: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς πληρώσαμε το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο και τα λάθη στο τέταρτο, που έκριναν το παιχνίδι. Έκλεισε αυτός ο κύκλος για μας, κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να δούμε ειδικά από το τρίτο δεκάλεπτο τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς με ποιον και πού παίζεις. Ήρθα ενεργά στο ΣΕΦ μετά από κάποια χρόνια, δεν κάναμε αυτό που θέλαμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί έδωσαν μεγάλη μάχη και πέρα από τα κακά διαστήματα είχαμε και κάποια κακά”.

Για την εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη: “Δεδομένου του προβλήματος του Λάσμε και την αξία του Μαυροκεφαλίδη χρησιμοποιήθηκε πολλή ώρα. Ξέρει να κάνει πολύ καλά κάποια πράγματα κι αυτά έκανε”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: ‘Πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα ματς, να αποτελέσουν οδηγό. Δεν ξέρω αν η καλύτερη συμπεριφορά στην Ευρώπη οφείλεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο τιμωρίας ή σε κάτι άλλο. Ελπίζω και στα πλέι οφ να υπάρχει ανάλογη συμπεριφορά”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.