ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχες”

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενόψει των αναμετρήσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αλβέρτης:

Ο κόουτς των «πράσινων», τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να δώσει της μάχες της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Φράγκι»

“Είμαστε έτοιμοι για τη φάση των 8. Ξεκινάμε τα ματς στη Μόσχα, απέναντι σε ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία έως τώρα, με εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας”.

Πώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να σταματήσει μια ομάδα που μοιάζει πλήρης σε όλες τις θέσεις:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Φτιάχνοντας ένα πλάνο, που θα εκτελέσει στο γήπεδο. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, όχι για πλάκα”,έχουμε στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε για να προβληματίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Αν τα καταφέρουμε να τα περάσουμε, θα είναι πολύ καλό”.

Από την ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έως τώρα, σε τι ποσοστό είναι η ομάδα όπως θέλει να την κάνει:

“Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δώσει πολύ καλές μάχες στα ματς που έχουμε παίξει. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που έχουμε ζητήσει. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη σειρά. Θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Οι γρήγορες επιθέσεις θα είναι λύση με την ΤΣΣΚΑ;

“Θα εξαρτηθεί από το ρυθμό του ματς. Έχουμε πλάνα. Αν τα εφαρμόσουμε, θα είναι θετικό για εμάς. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, σχετικά με την αντίπαλη ομάδα. Δεν παίζεις με όλους το ίδιο”.

Ήταν έκπληξη τα ζευγάρια των πλέι οφ;

“Τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε να κάνουμε τη δουλειά μας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μας δουλειά”.

Για την απουσία του Τεόντοσιτς και πόσο επηρεάζει την ΤΣΣΚΑ:

“Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν νικήσουμε, θα θεωρηθεί πως είναι καλό. Ένας τέτοιος παίκτης είναι απώλεια για την ομάδα που παίζει. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει η ΤΣΣΚΑ σε αυτό”.

Για τον Μαυροκεφαλίδη:

“Πρώτη φορά τον βλέπουμε να παίζει καλά; Είναι παίκτης με επιθετικό ταλέντο και εμπειρία και κάνει αυτό που μπορεί στο γήπεδο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.