ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναδρομή… με πεντάρα (pics)

Τα πέντε γκολ του «τριφυλλιού» εναντίον του ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 93/94 θυμήθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Αναδρομή… με πεντάρα (pics)

Οι «πράσινοι» κέρδισαν εύκολα τον ΟΦΗ με 5-4 στο ΟΑΚΑ με τους Καλιτζάκη, Γεωργιάδη Γ.Χ., Βαζέχα, Γιώτσα και Μάρκο να σκοράρουν.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού τον οποίον καλεί να γεμίσει τη Λεωφόρο, έχοντας όμως προσεκτική συμπεριφορά, προστατεύοντας την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αναδρομή: ΠΑΟ-ΟΦΗ 5-1, για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 1993/94. Σκόρερ οι Καλιτζάκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Βαζέχα, Γιώτσας και Μάρκος. Την Τετάρτη γεμίζουμε τη Λεωφόρο από σημαίες και κασκόλ! Σπρώχνουμε το Τριφύλλι στον Τελικό Κυπέλλου μόνο με τη φωνή μας! Προστατεύουμε την έδρα μας και την ομάδα! Καλή τύχη Πανάθα!».

boreli
donis
fratzeskos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...