ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανυπομονεί ο Κάρι…

Ο Ράμελ Κάρι αναμένεται να πάρει αύριο το βάπτισμα του πυρός σε αγώνες για τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, δείχνοντας ανυπόμονος για το ντεμπούτο του.

Ανυπομονεί ο Κάρι…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ράμελ Κάρι στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα παίξω στα playoffs και είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω πως ταιριάζουμε με την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να προκριθούμε, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, γιατί οι αντίπαλοι είναι πολύ καλή ομάδα κι έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε συναισθηματικά κάθε παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να μείνεις σε ένα αποτέλεσμα και ακολουθεί το επόμενο ματς.

Κάποιες φορές δεν είναι κακό να παίζεις τόσο γρήγορα μετά από έναν αγώνα. Πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Και στις δύο ομάδες αρέσει το σετ παιχνίδι. Έχουν μια πολύ δυνατή γραμμή ψηλών, αλλά οι δικοί μας ψηλοί είναι πιο γρήγοροι. Πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς. Άλλωστε είμαστε μια ομάδα. Πρέπει και τα γκαρντ να βοηθήσουν, ειδικά στα ριμπάουντ. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...