ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Είχαν καλή απόδοση οι παίκτες μου αλλά χάθηκε μία ευκαιρία”

Στην πολύ καλή απόδοση των παικτών του αναφέρθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αλβέρτης: “Είχαν καλή απόδοση οι παίκτες μου αλλά χάθηκε μία ευκαιρία”

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα. Ειδικά οι παίκτες μου έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάναμε ορισμένες λάθος επιλογές. Η αλήθεια είναι πως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη. Κοιτάμε μπροστά. Θα πολεμήσουμε ως το τέλος της σειράς για το καλύτερο», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι μια ή δύο βολές αν έμπαιναν θα ήταν καλό για εμάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε. Το ματς ανήκει στο παρελθόν. Θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια», πρόσθεσε.

Για την στρατηγική που χρησιμοποίησε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, είπε: «Η στρατηγική μας είχε πολλές επιλογές. Είτε να περάσουμε τη μπάλα μέσα, είτε να σουτάρουμε από μακριά. Ανάλογα με τις περιστάσεις επιλέγαμε πως θα παίξουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτησε που του έγινε αν ο τρόπος που χάθηκε το ματς θα επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες του, απάντησε: «Αυτή είναι η ζωή των παικτών αλλά και των προπονητών, όπως βλέπω και εγώ εδώ και λίγο καιρό. Είχαμε την ευκαιρία, όμως, όπως προανέφερα, έτσι είναι το μπάσκετ».

Τέλος, για τον Διαμαντίδη ανέφερε: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ο αρχηγός μας και ένας αθλητής που πρώτα σκέφτεται την ομάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...