ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους.

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ με 3-0.

«Συγχαρητήρια για την πρόκριση την αξίζατε και την πήρατε», ήταν το λόγια του Γιάννη Αλαφούζου, με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου να παίρνει τον  λόγο, απευθυνόμενος στους παίκτες του λέγοντας: «Τα πήγατε πολύ καλά είμαι περήφανος για εσάς. Παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση. Πρέπει να φροντίσετε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...