ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Πρόωρη Ανάσταση!

Και συμμετοχή στα playoff και συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης και συμμετοχή στον τελικό κυπέλου Ελλάδας! Μια χρονιά που ξεκίνησε με… Γολγοθά τελειώνει με την Ανάσταση της ομάδας του τριφυλλιού!

Πρόωρη Ανάσταση!

Χίλια μπράβο σε όλους! Αυτός ο Παναθηναϊκός ξαφνιάζει πολλούς  αλλά αυτοί που σχεδίασαν  το πλάνο της ποδοσφαιρικής ομάδας  δικαιώνονται απόλυτα… Αυτή φανέλα είναι βαριά  και το DNA της είναι ψυχωμένο για διακρίσεις!  Ο κόσμος  του «τριφυλλιού» βοηθάει  και καμαρώνει  αυτό που βλέπει! Αδέρφια…  Καλή Ανάσταση και τα  καλύτερα έρχονται!

02-218x300

Πως  βρίσκεις… σωστό υποψήφιο για τις ευρωεκλογές; Απλό…  Επιλέγεις από το άλμπουμ  της Panini!

Στη φιέστα  του γαύρου μέχρι και  τα πυροτεχνήματα ήτανδανεικά…

-Και εκεί που κλικάρεις στον υπολογιστή σου, πετάγεται σαν την πορδή το μήνυμα… «ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ  SUPERLEAGUE…». Κάνε τα κονέ σου και κέρδισε  μια θέση στη μεγάλη κατηγορία…

-Με το… Σπαθί της… εεεε. Συγνώμη με το …Σπάθα της η Ξάνθη στα μπαράζ!

url-1

Αφήστε το… γόνο να γίνει… γονιός!

-Ο Φράνκι είναι καλός κυνηγός και μέσα στο ΟΑΚΑ  το μενού έχει…ρώσικη αρκούδα!!!

– Ακουσε με  Γκότση! Ακουσε με προσεκτικά γιατί κάπου πρέπει να τα πω… Η Βέροια και ο Πλατανίας γίνανε…. Ρεάλ Μαδρίτης!  Ακους… Γκότση!!!! Δε μιλάς ε;  Καλως ήρθες και εσύ  Γκότση στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

O Zαγοράκης το 2004 σήκωσε την Ελλάδα στο… Θεό!

Το 2014… ο Θεός… σηκώνει τα χέρια ψηλά όταν τον βλέπει υποψήφιο Ευρωβουλευτή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE