ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Το ματς κρίθηκε στην άμυνα”

Στην πολύ καλή άμυνα του β' ημιχρόνου, στάθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, ενώ εκθείασε και το πάθος που κατέθεσαν στο παρκέ οι παίκτες του.

Αλβέρτης:

Aναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καταφέραμε να πάμε τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία μας. Είχαμε δύο πολύ καλά πρώτα δεκάλεπτα. Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε λίγο επιθετικά αλλά η άμυνά μας και το πάθος μας έδωσαν τη νίκη. Αυτό φαίνεται και από τα ριμπάουντ, επιθετικά κι αμυντικά. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι για εμάς κι από εδώ και πέρα δουλεύουμε για το επόμενο».

Για το αν υπάρχει η ψυχολογική ώθηση για την ανατροπή μετά το 2-1: «Θεωρώ πως την έχει και πρέπει να την έχει. Παίζουμε σπίτι μας μπροστά στον κόσμο μας. Μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να αναλύεις πάρα πολύ. Κάθε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι και όσο το δυνατόν γρηγορότερα πρέπει να μαθαίνουμε πράγματα για το επόμενο».

Για την επίθεση: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Όταν κινούμαστε και αλλάζουμε γρήγορα πλευρές έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν είμαστε στατικοί έχουμε πρόβλημα. Είχαμε ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε στον αιφνιδιασμό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την άμυνα: «Το ματς κρίθηκε στην άμυνα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να τρέξουμε να ανεβάσουμε σκορ. Δεν μπορείς να παίρνεις κάθε παιχνίδι από την άμυνα. Στη φάση που είμαστε κοιτάς μόνο τη νίκη. Δεν έχεις περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα».

Για το αν περιμένει να βγει κάποιος μπροστά στα επόμενα ματς: «Φυσικά και περιμένεις από τον καθένα. Κάποια παιδιά δεν έχουν αποδώσει καλά στην επίθεση, αλλά βοηθάνε σε άλλα κομμάτια. Η ομάδα κερδίζει όλη μαζί. Αν έχουμε κάποια έξτρα απόδοση από κάποια παιδιά αυτό είναι καλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...