ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούκιτς: “Αποφασισμένοι για το καλύτερο”

Αποφασισμένος για το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ενόψει του 4ου ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, την Τετάρτη (23/4 19:15).

Ούκιτς:

Οι “πράσινοι” βρίσκονται μια ανάσα από το 2-2 στη σειρά, που θα τους οδηγήσει σε 5ο ματς στη Μόσχα, και ο Κροάτης γκαρντ, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως όλοι στην ομάδα είνια αποφασισμένοι να ξανακερδίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ούκιτς

“Θα πρέπει καθʼ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια με την χθεσινή», τόνισε ο Κροάτης άσος για να προσθέσει πως: «Η περίοδος μεταξύ των παιχνιδιών είναι πολύ μικρή και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει το παιχνίδι. Φυσικά ξέρουμε όλοι ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον χθεσινό. Τον χθεσινό αγώνα τον είδαμε πολλές φορές και η αλήθεια είναι πως ειδικά η 4η περίοδος, θύμιζε κάτι από American Football. Βέβαια αυτό το στυλ αποδείχθηκε επιτυχημένο για εμάς».

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θα είμαστε περισσότερο κουρασμένοι αύριο αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», κατέληξε ο Κροάτης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...