ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Στη Μόσχα για την πρόκριση”

Σύνθημα νίκης-πρόκρισης έδωσε μετά το τέλος του ματς, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του "τριφυλλιού", Φραγκίσκος Αλβέρτης, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα ταξιδεύει στη Μόσχα, με στόχο να κερδίσει και να προκριθεί.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε. Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι στην παράταση κρίθηκε όπως κρίθηκε. Τα παιχνίδια αυτά μας δυναμώνουν και μας κάνουν να πιστεύουν σε μας. Είμαστε στο 2-2 και θα πάμε στη Μόσχα για την πρόκριση, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ».

Για τον ματς:

«Έγινε πραγματική μάχη. Ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ. Αν είχαμε βάλει κάποια σουτ θα τελείωνε πιο εύκολα. Τελείωσε όπως τελείωσε κι αύριο αναχωρούμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συμπεριφορά μετά το 2-0:

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά. Ναι, οι παίκτες έχουν ψυχή, πάθος, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Έχουμε πού δρόμο μπροστά μας. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, αμυντικά και επιθετικά. Το ότι ο Λουκάς παίζει και παίζει καλά δεν είναι κάτι καινούριο. Όλοι έδωσαν τα πάντα απλά είπα ένα παράδειγμα».

Για την αστοχία του Κάρι και του Μπράμου:

«Ίσως να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα σουτ. Παλεύουν παίζουν. Δεν τρέχει τίποτα καθώς βοηθάει η ομάδα. Χίλιες φορές να είναι μόνοι τους, χίλιες φορές θα σουτάρουν».

Για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ποτέ ανατροπή από 0-2 σε 3-2: «Δεν έχει να κάνει τίποτα διαφορετικό. Αν πιστεύαμε αυτό καλύτερα να μέναμε εδώ. Αύριο πάμε στη Μόσχα να δουλέψουμε δύο πραγματάκια για να παίξουμε μεθαύριο. Δεν παίζουν οι παραδόσεις».

Για το χρόνο συμμετοχής του Διαμαντίδη: «Ό,τι προβληματισμό έχουμε τον αφήνουμε στην άκρη. Σίγουρα ο Μήτσος έπαιξε πολύ. Ο Ράιτ φορτώθηκε με φάουλ βγήκε εκτός ρυθμού. Συνεχίζουμε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...