ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Δε μπορώ, δε μπορώ να περιμένω!

Σήκωσε το, το … ανοικοδομημένο δε μπορώ ,δε μπορώ να περιμένω! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα των ημερών… Γράφει στο «Πράσινο Μίλι» ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Δε μπορώ, δε μπορώ να περιμένω!

Ο νέος  Παναθηναϊκός που χτίστηκε και ανοικοδομήθηκε από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι τελειώνει την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014 με μία επιβλητική κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τεσσάρα σε βάρος του ΠΑΟΚ και έπεται συνέχεια! Περηφάνια και   αμέτρητα μπράβο για τη δουλειά που γίνεται  από το Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του . Οι οπαδοί  να έχουμε   πίστη στο όραμα που δίνει το τριφύλλι  για να το ξαναδούμε στην κορυφή της Ελλάδας  και να το απολαμβάνουμε στη φυσική του θέση  εκεί που γράφει ιστορία στα γήπεδα της Ευρώπης!

-18 κύπελλα συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός  μας. Δηλαδή ενηλικιώθηκε… Αλλά  μυαλό δε βάζουμε γιατί θέλουμε  κι άλλα κι άλλα κι άλλα… Φέρτε κι άλλες κούπες ρε παιδιά είναι γλυκό το μεθύσι της  επιτυχίας και ας γίνουμε πίτα !

Λίζα! Ελα… Τρώω Μπανάνα!!! Όταν  ο χαβαλές νικάει κατά κράτος τις ρατσιστικές γελοιότητες …

1_9

Ομοιότητα: Ο Μάρκος Μπότσαρης ήταν ένας λαμπρός ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης και ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας λαμπρός ήρωας της Πράσινης Ανάστασης! 

ÊÕÐÅËËÏ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / CUP / FINAL / PAOK - PANATHINAIKOS

-Σώθηκε η ομάδα βόλεϊ  με μαχητικό πνεύμα στα play out και με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Εκεί πάνω πρέπει να χτιστεί η επόμενη μέρα για το ένδοξο τμήμα βόλεϊ που πρέπει να ξαναβαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών και όχι να παίζει για την επιβίωση του. Ας το βοηθήσουμε όλοι όπως και όλο τον ερασιτέχνη για καλύτερες μέρες!

-Προσωπικά δεν πληγώθηκα τόσο πολύ από τον αποκλεισμό μας από την ΤΣΣΚΑ όσο για τους πολύ λίγους πόντους που πέτυχε ο εξάστερος στη Μόσχα, Αυτή η ήττα ας λειτουργήσει σαν ένα ξυπνητήρι που θα πεισμώσει και πάλι το γίγαντα για  να ριχθεί στη μάχη  για την κατάκτηση του 34Ο πρωταθλήματος Ελλάδας!!!!

-Εφυγε ο Τίτο Βιλανόβα από τη ζωή ΚΑΙ  η πρώτη ομάδα που τον τίμησε με 1λεπτού σιγή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό και δεν ακούστηκε κιχ..στην εξέδρα… Το ίδιο επαναλήφθηκε και στο Μπερναμπέου στον αγώνα με τη Οσασούνα όπως φυσικά και σε όλα τα γήπεδα της Ισπανίας και όχι μόνο…  ανθρώπινες τραγωδίες ενώνουν δε χωρίζουν ειδικά  αιωνίους αντιπάλους… Στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο κομμάτι είμαστε ακόμα ζούγκλα! Χαιρόμαστε όταν πεθαίνουν άνθρωποι που φοράνε ή έχουν τιμήσει άλλη φανέλα… Εγινε μία αρχή με το πανό με το τριφύλλι που έβαλαν φέτος κάποιοι στο μνημείο με τους νεκρούς της θύρας 7. (Και  οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ το έχουν κάνει)Είναι μια αχτίδα φωτός και ανθρωπιάς σε ένα κόσμο που  κάθε τι που συμβολίζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο είναι εξ ορισμού… για τα σκουπίδια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ