ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα…”

Ο Γιάννης Αναστασίου στην σημερινή προπόνηση μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά κράτησε τους τόνους χαμηλά και τους έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Γιάννης Αναστασίου αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά προσπάθησε να τους “προσγειώσει”.  Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση:

“Συγχαρητήρια για το Κύπελλο. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για όλους μας. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί καθώς η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα για εμάς και έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και θα πρέπει μην έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο. Πλέον ανεβάσαμε εμείς ψηλά τον πήχη και πρέπει να ανταποκριθούμε”.

Όσον αφορά την προπόνηση οι Νάνο, Κουτρουμπής και Πράνιτς προπονήθηκαν ατομικά καθώς οι μετρήσεις τους έδειξαν ότι χρειάζονται ξεκούραση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Τέλος την Τρίτη το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι παίκτες για ένα χαλάρωμα ,όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...