ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με την ΑΕΚ… για την άνοδο

Την ΑΕΚ περιμένει ο Παναθηναϊκός αύριο στη νοκ άουτ αναμέτρηση στο ΣΕΦ που εξασφαλίζει την άνοδο στην Α2 κατηγορία του πινγκ-πονγκ.

Με την ΑΕΚ… για την άνοδο

Το «τριφύλλι» επικράτησε σήμερα του Α.Ο. Ηρακλείου Κρήτης με 4-1 και του Α.Ο. Εύοσμου με 4-2 και πλέον περιμένει την ΑΕΚ, με την οποία θα κοντραριστεί αύριο στις 13:00, στο ντέρμπι της ανόδου.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν από μια νίκη ο καθένας, με το ματς να αναμένεται αν είναι ντέρμπι. Η ΑΕΚ ωστόσο θα πρέπει να δώσει ένα αγώνα παραπάνω αύριο καθώς στις 10:00 θα παίξει το πρώτο της ματς, σε αντίθεση με τους «πράσινους» οι οποίοι τελείωσαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους, περιμένοντας πια μόνο το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...