ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Για πάντα στο μυαλό μου το γκολ στον τελικό» (vid)

Κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στην καριέρα του, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό. Ο Νίκος Καρέλης θα θυμάται για πάντα τη βραδιά της 26ης Απριλίου.

Καρέλης: «Για πάντα στο μυαλό μου το γκολ στον τελικό» (vid)

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φτάνει το κύπελλο για αυτόν και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι θέλουν και την 1η θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Καρέλη στον ΟΠΑΠ TV:

Για την επόμενη ημέρα της κατάκτησης του Κυπέλλου: «Αυτό τελείωσε. Πάει, διασκεδάσαμε και κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες στα Playoffs και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δε μας αφήνει και ο προπονητής μας να χαλαρώνουμε γιατί πρέπει να γίνονται όλα με μέτρο. Το ξέρει κι εκείνος πολύ καλά και μας το λέει συνέχεια. Αυτό που ξέρουμε όλα τα παιδιά είναι ότι πήραμε το Κύπελλο, διασκεδάσαμε και τέλος. Συνεχίζουμε για τους επόμενους αγώνες καθώς με δύο ισοπαλίες ως τώρα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα Playoffs: «Η αλήθεια είναι ότι δε μας αρκεί μόνο το Κύπελλο. Θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα παιδιά θέλουμε να προσπαθήσουμε σκληρά γι’ αυτό. Δεν τελειώσαμε μόνο με το Κύπελλο. Θα πρέπει, όμως, να δουλέψουμε σκληρά για τους επόμενους αγώνες γιατί είναι ένα σκληρό 15ήμερο με 6 αγώνες συνολικά που πρέπει όλα τα παιδιά να τα δώσουμε όλα. Παρά την μεγάλη κούραση πρέπει να βάλουμε ψυχή και μυαλό σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς προπόνηση και σκληρή δουλειά δεν καταφέρνεις τίποτα».

Αν περίμενε το καλοκαίρι ότι η χρονιά θα κύλαγε έτσι για τον Παναθηναϊκό: «Δεν περίμενα να φθάσουμε τόσο ψηλά. Είχαμε πολλές αμφιβολίες και πολλά προβλήματα στην αρχή. Πολλά μας επηρέαζαν από αυτά που γίνονταν εκτός γηπέδου. Ακούγαμε διάφορα. Δείξαμε, όμως, σε όλους ότι με τόσους καλούς παίκτες που ήρθαν έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιδιά, όλη την χρονιά, δείχνουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή οικογένεια και δουλεύουμε σκληρά για ότι καλύτερο».

Για το γκολ στον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτό το γκολ θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Είναι ο πρώτος μου τίτλος και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα».

Τι τον κράτησε περισσότερο ξύπνιο το βράδυ του τελικού, η κατάκτηση του τίτλου ή το γκολ που έβαλε: «Και τα δύο. Δεν είναι μόνο το γκολ που έχω βάλει. Είναι αυτό που καταφέραμε όλα τα παιδιά. Αποδείξαμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έτσι πήγα με το χαμόγελο για ύπνο και με το χαμόγελο ξύπνησα».

Για το πρώτο τηλέφωνο που έκανε μετά τον τελικό: «Όταν έκλεισα στον Παναθηναϊκό το πρώτο τηλέφωνο που είχα κάνει ήταν στους δικούς μου. Τώρα το πρώτο τηλέφωνο ήταν στην κοπέλα μου…».

Για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: «Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα από την αρχή της χρονιάς. Πειράγματα γίνονται συνέχεια».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Μουντιάλ με την Εθνική: «Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Το έχω στο μυαλό μου και το θέλω πάρα πολύ. Είναι τεράστιο συναίσθημα να κληθείς στην Εθνική Ανδρών. Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή και μακάρι να τα καταφέρω και φέτος…».

[jwplayer mediaid=”19048″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...