ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Τέλος καλό όλα καλά”

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, ο Γιάννης Αναστασίου, στάθηκε στη θέληση των παικτών του για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός της τιμωρίας της έδρας, που θα αναγκάσει το "τριφύλλι", να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο χωρίς κόσμο.

Αναστασίου:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου

Για το ματς:

“Θέλαμε σήμερα μετά τη νίκη στην Τρίπολη να κερδίσουμε ξανά, παρά την κούραση αφού ήταν το 5ο ματς σε 15 ημέρες. Μας έλειψε η ηρεμία και πιστεύω πως μετά το 1-0, αν είμασταν λιγάκι προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και να μην έχουμε άγχος. Δεδομένης της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, θα έλεγα τέλος καλό όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Θα δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Είναι άσχημο για κάποιους ανεγκέφαλους να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών αλλά δυστυχώς θα υποστούμε τις συνέπειες. Η χρονιά έκλεισε με νίκη για τον κόσμο και θέλουμε να κλείσουμε κι εμείς με νίκη για να πούμε ότι η χρονιά πήγε καλά”.

Για το ματς με τον Ατρόμητο και αν θα επηρεαστούν οι παίκτες λόγω των κεκλεισμένων:

“Έχουμε δώσει ήδη ένα φέτος με τον ΠΑΣ, θα είναι λιγάκι περίεργο, αλλά έτσι όπως τα καταφέραμε θα υποστούμε τις συνέπειες. Για μένα είναι άδικο, αλλά αποφασίζουν άλλοι, όμως πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Για τον τραυματισμό του Σίλντενφελντ:

Μπορούσε να συνεχίσει, είχαμε πολλούς παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα. Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί για να μην μείνουμε χωρίς αλλαγές. Μίλησα με τον “Σίφο” και ήθελε να παίξει και να τελειώσει το παιχνίδι. Είναι δυνατό παιδί”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Μπεργκ τη διαφορά»

Από την πλευρά του ο βοηθός του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας στάθηκε στην παρουσία του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως και αν η ομάδα του είχε έναν τέτοιο παίκτη θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για αυτούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο βοηθός του Στάϊκου Βεργέτη στην Συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς τελείωσε και το σημερινό παιχνίδι με άσχημο αποτέλεσμα. Δεν πήραμε τίποτα κι από αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Στο σημερινό παιχνίδι σταθήκαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η διαφορά ήταν ένας παίκτης, ο Μπεργκ. Αν κι εμείς είχαμε έναν τέτοιο παίκτη θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Είχαμε πολλές απουσίες. Παλέψαμε με το μικρό μας ρόστερ. Συνεχίζουμε, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να περάσουμε μία ομάδα. Για να ρισκάρεις πρέπει να υπάρχουν λύσεις. Δεν μπορείς να πιέσεις πολύ ψηλά. Τη βρήκαμε τη φάση με τον Καράσκο, δεν ισοφαρίσαμε και χάσαμε το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.