ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Παναθηναϊκού ξεκίνημα, νέοι αγώνες!!

Επειδή είμαστε στο δρόμο για την κάλπη νομίζω συνειρμικά αν είχαν στηθεί ποδοσφαιρικά παραβάν ο Παναθηναϊκός θα ήταν ο μεγάλος νικητής από τον πρώτο γύρο γιατί φέτος έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια που εκτιμήθηκε πρώτα απ όλα από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκού ξεκίνημα, νέοι αγώνες!!

Ένας κόσμος περήφανος που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον πράσινο γίγαντα λέγοντας του προχώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και του χρόνου να γίνει πράξη το σύνθημα των Οπαδών ..ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ… Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!!! Το μήνυμα της κάλπης ελήφθη!!!!

Εντάξει καταλάβαμε πόσο αγνά …αγαπάει ο Μώραλης εεεε ,συγνώμη ο Μαρινάκης τον Πειραιά… Τέτοια επικοινωνιακή προπαγάνδα πια, μας ζαλίσανε τα ούμπαλα… Έλεος…  Ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ θα δώσει σκληρές μάχες για να μπει στους ομίλους. Και το DNA αυτής της Ομάδας είναι εκεί ψηλά στα αστέρια!!!!!

mhtsotakis

Άντε να πάρεις Europa league μετά…

samaras

Ένα τεράστιο RESPECT…

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι Μάρκους Μπερκ και πάλι!!!

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε επίπεδο… (παίκτες-φίλαθλοι-δημοσιογράφοι) και κατεβαίνουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές…

Το ζητούμενο όμως δεν είναι κάποιος να λέει ότι είναι Παναθηναϊκός και να έχει απλά την ταμπέλα για να τον ψηφίσουν. Το ζητούμενο είναι αυτοί που θα πάρουν σταυρό προτίμησης να έχουν άποψη, λόγο και θέσεις για την πόλη τους και τα προβλήματα της… Τι να μου πει εμένα το πράσινο ή το κόκκινο χρώμα όταν στην πόλη που ζω το κυρίαρχο χρώμα είναι το γκρι του τσιμέντου και το μαύρο των μνημονιακών πολιτικών…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ