ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Ο ΠΑΟ τιμάει την ιστορία του και μαγκιά μας!

Ο Κώστας Παπαγεωργίου και η στήλη "Πράσινο Μίλι" παίρνουν φόρα. Φέρενς Πούσκας, Μάρκους Μπεργκ, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και... Γιάννης Μώραλης "παρελαύνουν" στο κείμενό του!

Ο ΠΑΟ τιμάει την ιστορία του και μαγκιά μας!

-Όλοι τη Δευτέρα απόγευμα  στη  Λεωφόρο  στην 43η  επέτειο του Γουέμπλει για να τιμήσουμε τη μνήμη του καλπάζοντος συνταγματάρχη  Φερεντς Πούσκας  και  να δούμε από κοντά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του . Ανατριχίλα για την κορυφαία στιγμή της ιστορίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με τον άθλο του 1971!

– Ο Μάρκους  Μπέργκ είπε ότι είναι φανταστικοί οι  οπαδοί του Παναθηναϊκού. Συνέχισε εσύ αγορίνα μου να μοιράζεις παστέλια και θα  ζήσεις κι άλλες στιγμές λατρείας  πέρα από κάθε… φαντασία!

-Τιμή και δόξα στους 1531 τρελούς   Παναθηναϊκούς που για τις Ευρωεκλογές   επέλεξαν μέσα στον Πειραιά να ψηφίσουν το Παναθηναϊκό κίνημα!

– Μια  γριά γλίστρησε μέσα σε παραβάν του  Πειραιά και ο Δικαστικός αντιπρόσωπος σφύριξε… πέναλτι!

-Ο Μώραλης βγήκε Δήμαρχος;;; Ελα δεν το πιστεύω!!!

-Το είπε ο Κώστας ο Τριανταφυλλόπουλος. Καλύτερο και από το σεξ το 0-3 στο Φάληρο… Αν  συνεχιστούν  οι τσόντες βλέπω να μένουν παραπονεμένα τα κοριτσόπουλα των παικτών μας…

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ-ÓÔÏÕÑÌ ÃÊÑÁÔÓ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS-STURM GRAZ

 Τα κλειδιά είναι στην πόρτα Γιώργη…

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Με την αύρα των 33 Πρωταθλημάτων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE