ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και επίσημα στο Μουντιάλ

Και επίσημα στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας συμπεριλήφθηκαν οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας Νίκο Κόβατς.

Και επίσημα στο Μουντιάλ

Οι Πράνιτς και Σίλντενφελντ θα είναι και βρίσκονται και επ΄΄ισημα στην Βραζιλία για το Μουντιαλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Στίπε Πλετίκοσα (Ροστόβ), Ντάνιελ Σούμπασιτς (Μονακό), Όλιβερ Ζελένικα (Λοκομότιβα Ζάγκρεμπ)

Αμυντικοί: Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ), Ντόμαγκο Βίντα (Ντινάμο Κιέβου), Βέντραν Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ντέγιαν Λόβρεν (Σαουθάμπτον), Γκόρντον Σίλντενφελντ (Παναθηναϊκός), Σίμε Βρσάλκο (Τζένοα), Ντάνιελ Πράνιτς (Παναθηναϊκός).

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσοι: Ίβαν Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), Ίβαν Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Ματέο Κόβατσιτς (Ίντερ), Όγκνεν Βουκόγεβιτς (Ντινάμο Κιέβου), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ίβαν Μότσινιτς (Ριέκα),  Σαμίρ (Χετάφε).

Επιθετικοί: Μάριο Μάντζουκιτς (Μπάγερν), Ίβιτσα Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Εντουάρντο (Σαχτάρ), Νίκιτσα Γέλαβιτς (Χαλ), Άντε Ρέμπιτς (Φιορεντίνα).

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κράνιτσαρ, Στρίνιτς και Ιλίτσεβιτς καθώς και οι  Ίγκορ Μπούμπνιτς (Ουντινεζε), Ντούγε Τσοπ (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Μίλαν Μπαντέλ (Αμβούργο) και Μάριο Πάσαλιτς (Χάιντουκ Σπλιτ),

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...