ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Οε, οε, οε, οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ!

Πας στο κλειστό του ΟΑΚΑ και νομίζεις ότι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που σε κάνει να σηκώνεις μαζί με τους παίκτες 34 πρωταθλήματα Ελλάδας , 15 κύπελλα , 6 ευρωπαϊκά και 1 διηπειρωτικό! Γράφει ο Κώστας Παπαγεωργίου στο "Πράσινο Μίλι".

Οε, οε, οε, οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ!

To  DNA αυτής της φανέλας είναι τόσο ποτισμένο με διακρίσεις και πρωτιές  σαν να είναι  κάτι μαγικό και εξωπραγματικό! Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν το μπασκετικό τμήμα του Συλλόγου το καμάρι μας!  Μπράβο όμως και στον κόσμο του τριφυλλιού τον … αιώνιο Πρωταθλητή!  Επόμενος στόχος… Επιστροφή στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας! Είναι γραφτό μας   άλλωστε να είμαστε αχόρταγοι… Έτσι δεν είναι;;;

-Ρε παιδιά τι έχει πάθει ο Μήτσος και γέρνει το σώμα του προς τα μπρος; Μάλλον από τη… υπερκούπωση θα είναι!

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Γράφουν  Ιστορία και με πολύ ψηλά μόρια μάλιστα!

-Βλέπω αυτές τις μέρες τα ντοκιμαντέρ με την ιστορία της Εθνικής Ελλάδας και καμαρώνω και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που ήταν  έδρα πολύ μεγάλων επιτυχιών για τη φανέλα με το εθνόσημο!

Φάτσα κάρτα με την τρέλα μας!

e89b97ccab1937fa46d49f2b4dfe89b1_XL

O … ILL   BILL!

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Tο ξέρω ότι μας χαμογελάς από εκεί ψηλά Πάντσο!

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÐÑÏÔÏÌÇÓ ÔÏÕ ÖÅÑÅÍÔÓ ÐÏÕÓÊÁÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ÓÔÏ ÁÐÏÓÔÏËÏÓ ÍÉÊÏËÁÉÄÇÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ