ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ίσως και σήμερα του Σίλντενφελντ

Απάντηση από την Ντιναμό περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ίσως και μέσα στην ημέρα, για το τι θα γίνει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Διάψευση για Παουλάο και Ματίας. Αργεί του Αμπεντ.

Ίσως και σήμερα του Σίλντενφελντ

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν πως το «τριφύλλι» δεν ενδιαφέρεται για τους Παουλάο και Ματίας, τα ονόματα των οποίων γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες από διάφορα μέσα.

Αντίθετα τόνισαν πως οι «πράσινοι» αναμένουν απάντηση ακόμη και σήμερα, από την Ντιναμό, όσον αφορά την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Το θέμα του Κροάτη αμυντικού, φαίνεται να προχωράει είτε θετικά είτε αρνητικά, αυτό που μένει είναι να γίνει γνωστό ποια είναι η πρόθεση των Ρώσων.

Παράλληλα τονίστηκε από «κύκλους» της ΠΑΕ πως στα θέματα των Ζέκα και Καραγκούνη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Ο «τυπάρας» έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και στον σύλλογο περιμένουν την απάντηση του, ενώ στο Ζέκα έχει γίνει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό, πως θα κλείσουν θετικά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Αμπεντ, η πρόθεση του Παναθηναϊκού, είναι να περιμένει την Νιούκαστλ μέχρι και τις 20 Ιουνίου, όμως όπως τόνισαν μετά και από αυτή την ημερομηνία, οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν άλλο και θα αρχίσουν τις επαφές με άλλους παίκτες που έχουν στα υπόψη.

Τέλος τονίστηκε, πως ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή, πέραν των ήδη γνωστών περιπτώσεων.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...