ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κλείνει τα θέματα σιγά-σιγά…

Κρίσιμη θεωρείται αυτή η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κλείνουν ένα-ένα τα ανοικτά μέτωπα, ούτως ώστε να προχωρήσει πιο γρήγορα ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Να κλείνει τα θέματα σιγά-σιγά…

Τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» είναι του Γκόρντον Σίλντενφελντ, του «Κάρα» αλλά και του Αμπεντ, ωστόσο όσον αφορά τον τελευταίο θα πρέπει να υπάρξει υπομονή ακόμα, καθώς η Νιούκαστλ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις της.

Για τον «τυπάρα» εξελίξεις ίσως υπάρξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά δύσκολα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ για την Εθνική, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Καραγκούνης φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του MLS, αλλά στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα πει το ναι και θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, για να κλείσει την καριέρα του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο θέμα του «Σίφο», οι πιέσεις που δέχεται η Ντιναμό από τον μάνατζερ του Κροάτη είναι πολλές, ούτως ώστε να απελευθερώσει τον παίκτη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για νέο τριετές συμβόλαιο.

Οι Ρώσοι ζητούν χρήματα που δεν μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, ενώ επίσης θεωρούν ότι μετά το Μουντιάλ, ενδεχομένως θα έχουν και άλλες προτάσεις από ομάδες, ωστόσο επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Η δεδομένη καθυστέρηση που υπάρχει, έχει ενεργοποιήσει τους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να κλείνουν τα ζητήματα σιγά-σιγά, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα συγκεντρωμένους τους παίκτες, αφού στα τέλη Ιουλίου, το «τριφύλλι» θα δώσει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό ματς.

Παράλληλα ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές του με διάφορους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού του και ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδεχομένως θα αποκτηθούν για να αντικαταστήσουν κάποιους από τους οποίους δεν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει εσαεί Ντιναμό και Νιούκαστλ και σε περίπτωση που χρειαστεί θα στρέψει αλλού την προσοχή του, για να στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση και των δυο υποθέσεων (Σίλντενφελντ-Αμπεντ).

Όσον αφορά τον Μπούρμπο, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο μέχρι να βγει η απόφαση της προσφυγής του ποδοσφαιριστή προς την ΠΑΕ ΟΦΗ, μπορεί να ανακοινωθεί τίποτα ακόμα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.