ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ

Σύμφωνα με την Βοσνιακή ιστοσελίδα «Mondo», ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά και το ναυάγιο της απόκτησης του Ντέιβιντ Μπλατ, οι Ρώσοι στράφηκαν αμέσως προς τον πρώην assistant coach του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ιτούδη.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην πολύ καλή πορεία της Μπάνβιτ στο Τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Ιτούδη στο τιμόνι της, ενώ αναφέρονται και οι ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει στο παρελθόν ο Ιτούδης, με ιδιαίτερη μνεία να γίνεται στην θητεία του στον πάγκο του «εξάστερου», ως άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...