ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Ο στρατηγός «Κάρα»!

Τον έχουν πει παλαιομοδίτη μέχρι και άμπαλο… Ποιοι; Αυτοί που τη μπάλα την έχουν πιάσει μόνο στα τόπια της nivea στις παραλίες… Η ιστορία όμως είναι διαφορετική και γράφει τον αρχηγό της Εθνικής με ολόχρυσα γράμματα.

Ο στρατηγός «Κάρα»!

Η ψυχή, η μπάλα ο ποδοσφαιρικός του τσαμπουκάς! Ο εγωισμός! Ο μαχητής ! Η προσωπικότητα ! Ο Έλληνας! Η καρδιά του τυπάρα χτυπά για τις δύο μεγάλες του αγάπες.  Την Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό!!!… Τυπάρας!

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε με μια μπάλα….. Από τις αλάνες του χωριού του στην Ηλεία στο μεγάλο ταξίδι στις τις ακαδημίες του τριφυλλιού, και μετά Ριζούπολη… Παιανία . απίστευτες Ευρωπαϊκές στιγμές δόξας με το τριφύλλι… και αργότερα πρωταθλητής Ευρώπης και στάση σε καμπιονάτο και Μπενφίκα και Πρέμιερ Λιγκ και νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό και ονειρεμένα ταξίδια με την εθνική και φινάλε στη Βραζιλία με την Ελλάδα ανάμεσα στις 16 κορυφαίες του κόσμου… και συνεχίζει…

Όταν τελειώσει το μεγαλειώδες οδοιπορικό του στην εθνική ομάδα το κάλεσμα είναι στο Γιώργη να επιστρέψει στο τριφύλλι στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη γιατί το απίστευτο ταξίδι του στα γήπεδα του κόσμου πρέπει να έχει και ένα αντάξιο προορισμό! Κοντά σε ανθρώπους που τον έχουν αγαπήσει τον «Κάρα» και θα τον χειροκροτήσουν θερμά στη Λεωφόρο!

Όχι από υποχρέωση αλλά γιατί ο Γιώργης έχει ακόμα να δώσει στους πράσινους μερικές ακόμα παραστάσεις υψηλού επίπεδου για να μαθαίνουν οι νεότεροι!

O Mπέος σε συνέντευξη του θεωρεί το Μαρινάκη φίλο. Έλα δε το πιστεύω!

Μπορεί να μην ήρθε ποτέ ο Μπάγεβιτς στο τριφύλλι αλλά η ιαχή Ντούσκο-Ντούσκο βλέπω να ακούγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ…………. για τον Ιβάνοβιτς ντε!

sprei

Κ. Διαιτητά θα μας κάνετε γκράφιτι στο γκαζόν;

italy

«squadra …Kazoura!

zeka goal

Δε πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ