ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη οι Νέοι, θετικός ο Διαμαντάκος

Η Εθνική ομάδα των Νέων, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Λευκορωσίας με 70-55, με τον νεαρό Γιώργο Διαμαντάκο να έχει και πάλι θετική παρουσία.

Νίκη οι Νέοι, θετικός ο Διαμαντάκος

Η Εθνική ομάδα νέων βρίσκεται στην Ισπανία, όπου δίνει φιλικές αναμετρήσεις, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Σε μια ακόμη φιλική αναμέτρηση, αντιμετώπισε την Λευκορωσία την οποία και κέρδισε με 70-55. Θετική παρουσία είχε ο νεαρός άσος του τριφυλλιού, Γιώργος Διαμαντάκος που σημείωσε 9 πόντους και 11 ριμπάουντ και δείχνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα στηρίξει πολλές ελπίδες για διάκριση πάνω του.

Η Εθνική νέων, αντιμετωπίζει αύριο (27/6), την αντίστοιχη της Ισπανίας στο τελευταίο φιλικό επί Ισπανικού εδάφους και στη συνέχεια επιστρέφει στην Ελλάδα, για την τελική ευθεία της προετοιμασίας της, πριν αναχωρήσει τη Δευτέρα (30/6), για την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...