ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόσκληση Σαμαρά και ΕΠΟ στον μικρό Τζέι

Την προσπάθεια της ΕΠΟ να κανονίσει τα εισιτήρια για να ταξιδέψει ο μικρός Τζέι στη Βραζιλία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ίνδαλμά του, Γιώργο Σαμαρά, αποκάλυψε ο διεθνής επιθετικός.

Πρόσκληση Σαμαρά και ΕΠΟ στον μικρό Τζέι

«Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια… Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος… Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο επόμενο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε… Αν πάρουμε το ΟΚ… Μέχρι να το κάνουμε αυτό, έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον πιτσιρικά:

«Μου δίνεις τρομερή δύναμη. Το χαμόγελο και η υποστήριξή σου, δίνει δύναμη σε όλους μας στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Αν δεν τα καταφέρεις θα σου στείλω αυτή την εμφάνιση. Είμαι πολύ περήφανος που είσαι φίλους μου. Ελπίζω να σε δω σύντομα, φιλαράκι».

Πηγή: rebuke.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...