ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πάμε να προκριθούμε»

Ο Στέφανος Καπίνο με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση και τόνισε πως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ώστε απ' όλους.

«Πάμε να προκριθούμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο αν οι διεθνείς έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στους «16» του Μουντιάλ:

«Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε γιατί την Κυριακή έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει για να κάνουμε και το επόμενο βήμα».

Στο πώς έζησε ο ίδιος από τον πάγκο το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με πολύ άγχος. Πιστεύω ότι είχαμε παραπάνω άγχος από τους παίκτες που έπαιζαν. Ήρθε, όμως, αυτή η λύτρωση στο 90′ με το γκολ του Γιώργου που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Νιώσαμε υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά που γράψαμε ιστορία».

Στον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας, την Κόστα Ρίκα:

«Η Κόστα Ρίκα απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορεί λόγω ονόματος να μην είναι το φόβητρο. Δεν είναι η Αγγλία, η Ιταλία ή η Ουρουγουάη. Από εκεί και πέρα, όμως, κατάφερε και βγήκε πρώτη στον όμιλο. Απέδειξε ότι μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει, να πάρει αποτελέσματα. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. Εμείς κάναμε την ανάλυσή μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Στις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ:

«Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Αυτό πιστεύουμε όλοι και γι’ αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τουλάχιστον να ευχαριστούμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς πάμε για την πρόκριση 100%».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.