ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γνώρισαν Χέρντερ, Τζουρούδη

Μετά την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, η ομάδα γευμάτισε στο Κορωπί, με τον Νίκο Νταμπίζα να παρουσιάζει στους παίκτες, τους Χέρντερ και Τζουρούδη.

Γνώρισαν Χέρντερ, Τζουρούδη

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τις προπονήσεις σήμερα το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» και στο κενό της πρωινής με την απογευματινή προπόνηση, γευμάτισαν στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να αδράχνει της ευκαιρίας, γνωρίζοντας στους παίκτες τα νέα στελέχη του «τριφυλλιού».

Χενκ Χέρντερ και Νίκος Τζουρούδης παρουσιάστηκαν το μεσημέρι στους παίκτες από τον Νταμπίζα. Ο Ολλανδός θα έιναι ένας εκ των συνεργατών του Γιάννη Αναστασίου και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ ο Τζουρούδης θα είναι ο νέος επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Οι δύο …νέοι του Παναθηναϊκού ευχαρίστησαν τους παίκτες για την θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν, πιάνοντας και οι δύο δουλειά από σήμερα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...