ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Ο πήχης ψηλά, οι τόνοι χαμηλοί (vid)

Ο Τάκης Σπυρόπουλος θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει να κάνει μια καλύτερη σεζόν απ’ ότι πέρυσι, ωστόσο τονίζει ότι οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί στο «τριφύλλι».

Ο πήχης ψηλά, οι τόνοι χαμηλοί (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Σπυρόπουλος από το Γκνιεβίνο της Πολωνίας:

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής:

«Η ομάδα είναι πιο δεμένη, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δουλεύουμε πλέον από την αρχή πιο δυνατά και θα είμαστε πιο γρήγορα έτοιμοι σε σχέση με την περσινή προετοιμασία. Δεν δουλεύουμε για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, δουλεύουμε διαφορετικά, σε πιο εξεζητημένα θέματα για να είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε το πλεονέκτημα σε σχέση με πέρυσι, γιατί έχουμε και πολύ δύσκολα παιχνίδια τέλος του μήνα, είναι πολύ καλές οι ομάδες που θα κληρωθούμε».

Οι προσωπικοί του στόχοι:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να δουλεύω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου και πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής για να μπορέσω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Οι στόχοι της ομάδας:

«Σίγουρα έχει ανέβει ο πήχης, αλλά όπως και πέρυσι οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί, πρέπει να δουλεύουμε, να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε τη συγκομιδή. Η λέξη πρωτάθλημα δεν είναι απαγορευμένη, αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας. Για την Ευρώπη είμαι αισιόδοξος, όπως είπα αν πιστεύουμε στους εαυτούς μας και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE