ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πείραγμα του Γιάνκοβιτς στο γαμπρό Διαμαντίδη (Pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τη σύζυγό του και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, του έκανα πλάκα μέσω instagram.

Το πείραγμα του Γιάνκοβιτς στο γαμπρό Διαμαντίδη (Pic)

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του Δημήτρη Διαμαντίδη, όπου το παρών έδωσε σύσσωμη  η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Την ώρα, που ο Δημήτρης Διαμαντίδης περίμενε τη νύφη στο κατώφλι της εκκλησίας, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τράβηξε ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον γαμπρό Δημήτρη Διαμαντίδη, γράφοντας «Που ειναι η νυφη οοοεεεοοοο???».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.