ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλές εμφανίσεις από τα αδέρφια Μόλβαλη

Καλές εμφανίσεις για τους καταδύτες του Παναθηναϊκού, Νίκο και Δημήτρη Μόλβαλη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Καλές εμφανίσεις από τα αδέρφια Μόλβαλη

Το πρωϊ του Σαββάτου ο Νίκος Μόλβαλης στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 3μ. Τραμπολίνο Β’ κατηγορίας Νέων. Ο «πράσινος» καταδύτης ήταν 14ος σε σύνολο 20 αθλητών και συγκέντρωσε με 310.85 βαθμούς έχοντας μια ατυχία σε μια βουτιά που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος.

Στη συνέχεια και στο αγώνισμα των Συγχρονισμένων Καταδύσεων Α-Β κατηγορίας, τα αδέρφια Μόλβαλη, κατέκτησαν την 9η θέση συγκεντρώνοντας 228.84 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...