ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Αναστασίου: «Το διαχειριστήκαμε εύκολα» (vids)

Στην ανταπόκριση που είχε η ομάδα μετά από τη μεγάλη αποχή, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Άρκα. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Αναστασίου: «Το διαχειριστήκαμε εύκολα» (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι σε ένα πολύ όμορφο στάδιο, με μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Έδινε το τέταρτο φιλικό της. Εμείς είμαστε εδώ περίπου μια εβδομάδα, έξι ημέρες. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να δούμε κάποια πράγματα και να διαπιστώσουμε την εικόνα της ομάδας μας μετά από δυο μήνες που είχαμε να αγωνιστούμε από όταν τελειώσανε τα play off στο ελληνικό πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αναστασίου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο του φιλικό.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «πράσινων» υποστήριξε: «Σίγουρα ήταν πιο έτοιμη η Άρκα, εμείς υπήρξαν φορές που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, είχαμε και αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Από την άλλη, θέλαμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας, ήταν σε γενικές γραμμές καλό το δείγμα. Τα πήγαμε καλά, όχι αρκετά καλά. Από τη στιγμή που καταφέραμε και προηγηθήκαμε, για εμάς ήταν πιο εύκολο να το διαχειριστούμε καθώς είμαστε πιο έμπειροι. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε περισσότερο ενέργεια στο παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ