ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Αναστασίου: «Βγάλαμε ενέργεια και διάθεση»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα βελτιωθεί και τακτικά. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Αναστασίου: «Βγάλαμε ενέργεια και διάθεση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το πρώτο φιλικό, ξαναβρεθήκαμε σε αγώνα μετά από δύο μήνες. Η αντίπαλος ήταν μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα λυνόταν. Το σημαντικό είναι ότι βγάλαμε τρεξίματα ενέργεια και διάθεση.

Κρατάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο,  βάλαμε πολλά νέα παιδιά πίσω.  Κάπου όμως  χάσαμε τον έλεγχο γιατί οι αποστάσεις μας ήταν μεγάλες. Δεν είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως  η εικόνα βελτιώθηκε .

Εμείς δώσαμε κάποιες μέρες παραπάνω διακοπές στους παίκτες  αλλά τους δώσαμε πρόγραμμα να ακολουθήσουν. Ξέραμε ότι οι προπονήσεις θα ήταν επίπονες. Η ομάδα είχε δυνάμεις . Σίγουρα στο τακτικό κομμάτι θα πρέπει να βελτιωθούμε., Τα πόδια τους ήταν λίγο βαριά αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο.

Είμαστε ένα γκρουπ 20 παικτών και δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι στο τακτικό κομμάτι όπως φυσικά και στην φυσική κατάσταση. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να δέσουμε ένα δύο  φιλικά ακόμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE