ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Έμφαση στα «στημένα»

Στις «στημένες» φάσεις δούλεψαν σήμερα το πρωί οι «πράσινοι», λίγες ώρες πριν από το πρώτο φιλικό, επί Πολωνικού εδάφους. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Έμφαση στα «στημένα»

Στις θέσεις τις οποίες πρέπει να παίρνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στις στημένες φάσεις, δούλεψαν οι «πράσινοι» στην πρωινή προπόνηση, η οποία είχε μισάωρη διάρκεια, αφού το απόγευμα (18:00 ώρα Πολωνίας, 19:00 ώρα Ελλάδας), δίνουν το πρώτο από τα δυο φιλικά τους στην Πολωνία με την Άρκα Γκντίνια.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια στις στημένες φάσεις, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Από την θεωρία στην πράξη

Το «μάθημα» για τα «στημένα» έγινε και γραπτώς αλλά και στη συνέχεια στο χορτάρι, με τον Γιάννη Αναστασίου να τους δείχνει στο… χαρτί πως θέλει να τοποθετούνται και να λειτουργούν οι παίκτες του, οι οποίοι εφήρμοσαν όλα αυτά, στη συνέχεια στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ