ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Τελειώματα και… τακτική (Pics)

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων», στην οποία οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, δούλεψαν σε τελειώματα και τακτική. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Τελειώματα και… τακτική (Pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το τρέξιμο και τις ασκήσεις για το ζέσταμα, χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με τους Μπεργκ, Πέτριτς, Ζέκα, Νάνο και Μέντες να πηγαίνουν στο γυμναστήριο για άσκηση με όργανα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με τους Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ντίνα και Νιούμαν να κάνουν τελειώματα με τον Γιάννη Αναστασίου να επιβλέπει την διαδικασία, δείχνοντας στους παίκτες του, τι πρέπει να κάνουν, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Στιβ Ρούτερ με τους Τριανταφυλλόπουλο, Δώνη, Λαγό, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Υμεράϊ, Μυρθιανό και Σπυρόπουλο, δούλεψαν στην τακτική και στο positioning, προσπαθώντας να αλλάζουν τη μπάλα γρήγορα από τον χώρο της άμυνας, προς την μεσαία γραμμή.

Αν δεν σκοράρεις… πέφτεις

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε… ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες του, ώστε να κάνουν καλύτερα τελειώματα, αφού σε κάθε εικοσάδα σουτ, έπρεπε να σκοράρουν πάνω από πέντε, ειδάλλως έπεφταν για κάμψεις. Αντιστοίχως οι τερματοφύλακες, αν «έτρωγαν» πάνω από πέντε, έπεφταν για κάμψεις αυτοί. Ο Μπαϊράμι ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο προπονήθηκε για πολλή ώρα με μπάλα στα πόδια, γεγονός που σημαίνει, πως κάθε μέρα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Προπονήθηκε και ο Αναστασίου

Κατά τη διάρκεια της άσκησης του «κορόιδου», στο γκρουπ που επέβλεπε ο Γιάννης Αναστασίου, ο Υμεράϊ δέχτηκε ένα χτύπημα, μένοντας έξω για λίγα λεπτά. Για να υπάρχει αριθμητική ισορροπία στην εκτέλεση της άσκησης, ο Έλληνας τεχνικός συμμετείχε και αυτός, παίζοντας «κορόιδο» με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους αύριο με διπλή προπόνηση στις 10:30 και 17:30, ώρα Πολωνίας.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ