ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ευχές στη Βασιλαντωνάκη

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ανθή Βασιλαντωνάκη και παράλληλα της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα της.

Ευχές στη Βασιλαντωνάκη

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει την καριέρα της στην ιταλική Κονελιάνο και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, φρόντισε με ανακοίνωσή του, να της ευχηθεί καλή επιτυχία στην καριέρα της, ενώ τόνισε πως η πόρτα του συλλόγου, θα παραμείνει για πάντα ανοικτή για την διεθνή αθλήτρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει η Ανθή Βασιλαντωνάκη στην καριέρα της. Η μέχρι πρότινος «πράσινη» διεθνής διαγώνιος άνοιξε τα φτερά της εκτός συνόρων με πρώτο σταθμό την ιταλική Κονελιάνο.

Τις ευχόμαστε υγεία, μαχητική ψυχή και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Παράλληλα τις υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα της και η… πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοικτή!

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλή επιτυχία Ανθή!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...