ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε εξιτήριο ο Διαμαντάκος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε ο Γιώργος Διαμαντάκος.

Πήρε εξιτήριο ο Διαμαντάκος

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού υπέστη οξεία γαστρεντερίτιδα και δε μπόρεσε να ενισχύσει την Εθνική ομάδα Νέων στον χθεσινό προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κροατία.

Ο 19χρονος παίκτης παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών του από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Ο παίκτης επέστρεψε εξαντλημένος από την περιπέτεια υγείας που είχε στο ξενοδοχείο που διαμένει η Εθνική ενώ αναμένεται να είναι εκτός αποστολής και πάλι στον αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την Γαλλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.