ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

Τιμητική διάκριση για τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, που ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού.

Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

Αυτό έγινε κατά την διάρκεια της πανηγυρικής συνεδρίασης του συλλόγου στην οποία έδωσε το παρών ο κ. Μακρόπουλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Κόντος ήταν εκείνος που γνωστοποίησε το γεγονός διαβάζοντας την σχετική επιστολή σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού μας, στην τακτική Συνεδρίασή του της 7/5/2014 ομόφωνα απεφάνθη όπως ανακηρυχτείτε ως Επίτιμος Πρόεδρός του. Ακολούθως η απόφαση επικυρώθηκε, επίσης παμψηφεί, στην  Τακτική Συνεδρίαση της 9/7/2014 με την ταυτόχρονη εντολή όπως η ανακήρυξή σας πραγματοποιηθεί σε ειδική ανοικτή εκδήλωση εν ευθέτω χρόνο.

Σεβαστέ μας κ. Πρόεδρε,

Η απόφασή μας αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διατάξεις του εν ισχύ Καταστατικού μας και συνακόλουθη με τις αρχές του Φίλαθλου Ιδεώδους, όπως και του πνεύματος που διέπει τους Παλαιμάχους Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιό μας κρίνοντας τον μακρύ φίλαθλο βίο σας, την επί δεκαετίες πνευματική συνεισφορά σας στον ελληνικό Αθλητισμό και την γενικότερη προσφορά της οικογένειάς σας ως Χορηγού ή Αγωνιζομένων Αθλητών, έκρινε ως ελάχιστη υποχρέωσή του την απονομή του ανωτάτου τίτλου που διαθέτει.

Με τη βεβαιότητα ότι θα αποδεχθείτε την ελάχιστη αυτή τιμή, εκ μέρους των Παλαιμάχων, αλλά και εν ενεργεία Αθλητών.

Με διαχρονική εκτίμηση, το Διοικητικό Συμβούλιο»

Από την πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος με μακρά θητεία στα κοινά του Παναθηναϊκού, φανερά συγκινημένος τόνισε: «Αισθάνομαι ότι λαμβάνω μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, καθώς νοιώθω ότι η απόφασή σας εκφράζει ολόκληρη την Παναθηναϊκή Οικογένεια, την οποία όχι μόνο τιμώ, αλλά και θα υπηρετώ με όλες τις δυνάμεις μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.