ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωσε Κόνιαρη η ΚΑΕ

Τη συμφωνία της με τον Αντώνη Κόνιαρη για συμβόλαιο πέντε χρόνων γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωσε Κόνιαρη η ΚΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αντώνη Κόνιαρη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Αντώνης Κόνιαρης γεννήθηκε στα Χανιά 30/09/1997, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Α.Ο. Ακρωτηρίου, ενώ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011. Μάλιστα, την περσινή σεζόν έπαιξε σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία, αυτό του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, ήταν 16 ετών και 12 ημερών! Ο Κόνιαρης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Εφήβων. Σε 11 αγώνες με την Εθνική Παίδων είχε 8.91 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στο Ευρωμπάσκετ Παίδων της Ουκρανίας το καλοκαίρι του 2013 είχε συνεισφορά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ αναδείχθηκε τρίτος “κλέφτης” της διοργάνωσης».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.