ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Eλλάς-Ευρώπη-Παναθηναικός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα εκεί που είναι η θέση του διαχρονικά! Το τριφύλλι ανθίζει και πάλι στις διοργανώσεις της uefa μετά από διάλειμμα ενός έτους. O…πρέσβης της Ελλάδας είναι και πάλι εδώ για να τον καμαρώνουν οι οπαδοί του! Πρώτο εμπόδιο η Σταντάρ Λιέγης .

Eλλάς-Ευρώπη-Παναθηναικός

Ο φιλόδοξος Παναθηναϊκός θέλει να στείλει τη Βελγική ομάδα για τσάι…Εξάλλου ο αποκλεισμός με τις δύο ήττες το 2010 στο Εuropa league δεν έχει ξεχαστεί και σε λίγες μέρες οι Πράσινοι του Γιάννη Αναστασίου θα δώσουν την απάντηση τους! Πάμε παιδιά γερά για τη δόξα και την ιστορία μας!!!

images

Και στην παραλία Πανάθα είσαι λατρεία!!!

berg (1)

Ούτε με 15 εκ ευρώ δε θα πήγαινα στον Πειραιά… Ακούς Αντωνάκη;;;

 
250514195722_2366

-MAN OF STEEL…Ταινία για τον νέο τερματοφύλακα του τριφυλλιού!!!

-Μου αρέσουν οι παίκτες που είναι εξαφανισμένοι στον αγωνιστικό χώρο… Σα το Σήφη τον κροκόδειλο ένα πράμα…

– Φαταούλ πετρόλ μουσαντεν ρεφερί το γκολ

-Μόνο η Γουβέντους και η Γερμανία να ρίχνουν επτάρες και όλοι οι άλλοι να πάνε να…

– Πάντα θα υπάρχει ένας Μπατίστ στον Παναθηναϊκό μας…  Απλά τώρα βάλαμε κι ένα α στο τέλος… Μπατίστα!

– Φέρτε το σπρέι του Διαιτητή να το ρίξω στις μασχάλες του διπλανού μου στο μετρό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE