ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στην Εθνική Νεανίδων η Παπαδοπούλου

Ανάμεσα στις 15 κοπέλες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων είναι και το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Χαρά Παπαδοπούλου.

Στην Εθνική Νεανίδων η Παπαδοπούλου

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Κώστα Παπαδόπουλου θα γίνει στις 29 Ιουλίου. Η Εθνική θα αναχωρήσει στις 4 Αυγούστου για την Σερβία όπου θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Μια εβδομάδα αργότερα, η ομάδα θα πάει στην Εσθονία για φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι κοπέλες που κλήθηκαν:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστανού (Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Άννα Μυλωνά (ΠΟ Ν. Μουδανιών),

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Στέλλα Μαρία Τσιάκουλα (Ηρακλής Κηφισιάς) .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.