ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζαβέλλας: «Ζηλεύω τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό»

Ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» μίλησε στη «Nova» για την ομάδα του αλλά και για τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «ζηλεύει» τους «πράσινους» για τον σωστό προγραμματισμό που έχουν στη δουλειά τους.

Τζαβέλλας: «Ζηλεύω τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε, πως θέλει και αυτός στο τέλος της χρονιάς να βιώσει ανάλογες χαρές όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ επεσήμανε τον σωστό τρόπο αγωνιστικής λειτουργίας που έχει ο Παναθηναϊκός.

Γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου;

«Δεν μπορώ να βρω ποιο ήταν το μεγάλο λάθος. Όμως είναι δεδομένο ότι οι απουσίες των Κατσουράνη, Νάτχο και Αθανασιάδη μας στοίχισαν. Αλλά βρήκαμε και τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε εκείνο το ματς, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του. Αυτή είναι η αλήθεια για αυτό χάσαμε το Κύπελλο».

Γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν πιο καλός από εσάς στον τελικό;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να ζηλεύει εμάς. Εμείς φέτος πάμε στο περσινό μοντέλο του Παναθηναϊκού και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Φυσικά έχουμε και ένα συν απέναντι στον Παναθηναϊκό, ότι δηλαδή μπορούμε να κάνουμε και τις μεταγραφές και να ενισχύσουμε το υπάρχον ρόστερ. Έτσι θα καταφέρουμε να έχουμε χαρές που βίωσε φέτος ο Παναθηναϊκός».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν δηλώνεις πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ζηλέψει τον Παναθηναϊκό, δεν χαμηλώνεις τον πήχη;

«Όχι. Δεν αναφέρομαι στην κακή ζήλια. Οποιαδήποτε ομάδα δουλεύει σωστά πρέπει να την ζηλεύεις και να παίρνεις πράγματα από αυτή. Ζηλεύω κάποιον όταν θέλω να βελτιωθώ και να τον ξεπεράσω. Είμαι σίγουρος ότι και ο Παναθηναϊκός ζηλεύει τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός την τελευταία χρονιά δούλεψε σωστά. Εμείς επειδή η ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να πάρει και παίκτες μεγαλύτερης αξίας και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Δεν χαμηλώνεις τον πήχη αν παραδειγματίζεσαι από σωστό προγραμματισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.