ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου η Φραγκιαδάκη

Την απόκτηση της Ελένης Φραγκιαδάκη ανακοίνωσε ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου.

Στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου η Φραγκιαδάκη

Η 32χρονη ακραία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά με την εμπειρία της, τη νεοφώτιστη ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Η έμπειρη παίκτρια αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στον Παναθηναϊκό με τον οποίο πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα.

Υπήρξε από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τον ΓΑΣ Μεσσαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησης της Ελένης Φραγκιαδάκη από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου:

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Φραγκιαδάκη Ελένη.

Η 32χρονη ακραία ξεκίνησε την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για 8 χρόνια, κατακτώντας 5 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος. Στο διάστημα αυτό αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος, φορώντας 116 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η καριέρα της στους πράσινους τερματίστηκε <<άδοξα>>,  αφού η Ελένη αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση για να γίνει μητέρα!

Η διεθνής ακραία επέστρεψε πέρυσι στα γήπεδα, αγωνιζόμενη στον ΓΑΣ Μεσσαράς στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.