ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι «πράσινες» παρουσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα MTB

Με πέντε αθλητές και αθλήτριες να εκπροσωπούν το «τριφύλλι», διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στη θέση Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου το διάστημα 19-20 Ιουλίου.

Οι «πράσινες» παρουσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα MTB

Αναλυτικά:

«Το διήμερο (19-20/07/14) πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στη θέση Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου με τη συμμετοχή 65 αθλητών. Στην κατηγορία Παίδων τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Ευθύμης Ντόκος και Παναγιώτης Ζουμάς. Ο πρώτος τερμάτισε στη 13η θέση και ο δεύτερος -έχοντας μάλιστα νιώσει αδιαθεσία τις τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα- κατέλαβε τη 17η θέση αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα δόθηκε εκκίνηση για την κατηγορία Γυναικών με τις “πράσινες” Ειρήνη Τερζή και Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου να καταλαμβάνουν την 9η και 11η θέση αντίστοιχα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στον αγώνα αντρών ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των αθλητών. Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε παρά το πρόσφατο κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του. Ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς τον “πρόδωσε” το λάστιχο, αφήνοντάς τον γρήγορα εκτός αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.