ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτάκτως στην Λιέγη ο Ρισβάνης

Στην Λιέγη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού έχει μεταβεί εκτάκτως ο Σπύρος Ρισβάνης.

Εκτάκτως στην Λιέγη ο Ρισβάνης

Ο νεαρός αμυντικός δεν βρισκόταν στην 20μελη αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Γιάννης Αναστασίου ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία του.

Ο λόγος είναι η συνεχής βροχή που πέφτει στην Λιέγη είναι πιθανό να επιβαρύνει αρκετά τους αμυντικούς της ομάδας και ο τεχνικός της ομάδας αποφάσισε ότι είναι πιο σώφρον αν υπάρχει μια ακόμα εναλλακτική λύση.

Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και ενσωματώθηκε στην αποστολή το βράδυ της Τρίτης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και δεν ήταν στην αρχική αποστολή είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην 18αδα αλλά και να αγωνιστεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...