ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μου έδειξαν πόσο ενδιαφέρονται για μένα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μιλώντας για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

«Μου έδειξαν πόσο ενδιαφέρονται για μένα»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη»:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Ξεκίνησα από πολύ μικρός στο Άρη. Το όνειρό μου ήταν να παίξω με την αντρική ομάδα. Ήμουν ball boy, έκανα κερκίδα. Ευτυχώς με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναικό: «Η στιγμή είναι κάπως περίεργη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η χρονική στιγμή που έγινε η μεταγραφή δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Απλά έτυχε να γίνει αυτή η πρόταση και να γίνει η μεταγραφή».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι έτοιμος: «Αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος. Αν δεν ήμουν, δεν θα έκανα αυτό ο βήμα. Σίγουρα σε γεμίζει με ευθύνες να παίξεις σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θα κάνω ότι μπορώ, θα δουλέψω σκληρά για να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Με τον προπονητή μου δεν μίλησα ακόμη. Συζήτησα όμως με την διοίκηση. Μου έδειξαν το πόσο ενδιαφέρονται για μένα. Ξέρω τι σκέφτονται κι αυτό ήταν κάτι που με έψησε να πάω. Το ενδιαφέρον τους με βοήθησε να πάρω αυτή την απόφαση».

Αν γνώριζε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟ: «Η αρχική ιδέα μου ήταν να μείνω στο Άρη. Και όποιος μιλούσε σε μένα τον έστελνα στον Άρη. Έτσι κι έγινε. Απ’ όσο ξέρω από Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια κρούση».

Για την ευκαιρία που θα έχει να βελτιωθεί στον ΠΑΟ: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους μεγάλους παίκτες. Εμείς οι νεότεροι στην ομάδα πρέπει από αυτούς να κερδίζουμε και να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για να βελτιωθούμε σαν παίκτες.

Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος: «Έχω σκεφτεί τη μέρα που θα μπω στο Παλέ σαν αντίπαλος. Θα είναι κάτι περίεργο. Αλλά πιστεύω θα είναι ένα καλό συναίσθημα, Περιμένω αυτή τη στιγμή, θέλω να τη δω, έχω περιέργεια να δω πως θα είναι. Περιμένω πολύ να το ζήσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.