ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φεύγουν» τα διαρκείας στο μπάσκετ

Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Φεύγουν» τα διαρκείας στο μπάσκετ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της διοίκησης για εξασφάλιση μιας θέσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί.

Θυμίζουμε πως οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» τις καθημερινές (10π.μ.-6μ.μ.), από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...