ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νανο: «Στη Λεωφόρο μπορούμε»

Ο Νάνο τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει έστω ένα γκολ, ωστόσο, είναι αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Νανο: «Στη Λεωφόρο μπορούμε»

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά θα ήθελε και τη νίκη ο Νανο, ο οποίος μέσα από τα όσα είπε, στάθηκε στο γεγονός πως θα έπρεπε να έχουν σημειώσει ένα γκολ, αλλά στη ρεβάνς ελπίζει να τα καταφέρουν καλύτερα και να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός:

«Είναι ένα αποτέλεσμα παγίδα. Αφού αν δεχτούμε ένα γκολ, θα πρέπει να πετύχουμε μετά δύο. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη σήμερα, αλλά στη Λεωφόρο μαζί με τον κόσμο μας, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο. Μπήκα στο αγώνα με μεγάλη όρεξη μακάρι να πετύχουμε πρόκριση στον επόμενο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...